Στο φροντιστήριό μας οι μαθητές θα βρουν το εκπαιδευτικό πλαίσιο το οποίο θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να προετοιμαστούν διεξοδικά για τις εξετάσεις των Προτύπων Γυμνασίων και Λυκείων.

Πιο συγκεκριμένα, οι έμπειροι εκπαιδευτικοί μας είναι εξειδικευμένοι στις απαιτήσεις των εξετάσεων για τα Πρότυπα σχολεία και έτσι μπορούν να υποστηρίξουν ουσιαστικά τους μαθητές μας στην προσπάθειά τους. Όλοι έχουν πλούσιο συγγραφικό έργο και ειδικές σπουδές στη διδακτική των Μαθηματικών και της Κατανόησης Κειμένου.

Το πρόγραμμα σπουδών είναι επαρκές για την κάλυψη ολόκληρης της ύλης, αλλά και των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε μαθητή λαμβάνοντας υπ’ όψιν, όμως, την ηλικία των μαθητών. Δηλαδή, ενισχύει ουσιαστικά χωρίς να εξοντώνει.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα παρασχεθούν στους μαθητές πολλαπλές ευκαιρίες να χειριστούν θέματα αντίστοιχα των εξετάσεων, αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς προσομοίωσης.

Η συνεργασία φροντιστηρίου και γονέων είναι συνεχής και επιζητούμενη, καθώς ο κοινός στόχος είναι η ουσιαστική προετοιμασία των μαθητών με ειλικρινές ενδιαφέρον και η επιτυχία τους στις εξετάσεις.

Tilefono

Call Now Button
Κάλεσε Τώρα
Βρισκόμαστε